Čekiškas desertas- Trdelnik

Ingredientai:

  • Miltai – 1 kg;
  • Mielės – 20 gr .;
  • Kiaušinis – 6 vnt. (5 tryniai ir vienas visas);
  • Cukrus – 300 gr .;
  • Pienas – 500 ml .;
  • Sviestas – 150 gr .;
  • Kapotų riešutų (migdolai, graikiniai riešutai – kurie jums labiau patinka) – 200 gr .;
  • Druska, miltelių cukrus, maltas cinamonas – pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Išsijoti miltai, sumaišyti su sviestu, cukrumi ir tryniais.
  2. Sumaišome šiltame piene mirkytas mieles su šaukšteliu cukraus.
  3. Įpilkite druskos ir minkykite tešlą.
  4. Supilkite pieną mažomis porcijomis.
  5. Tešlą palikite šiltai.
  6. Kai jis pakyla, mes iš jo darome žvynelius.
  7. Apvija flagella bus ant vamzdžių formų. Galite naudoti riedėjimo kaištį, bet tada jums taip pat reikia puodelio (kad riedėjimo kaištis ne gulėtų orkaitėje, o tolygiai įšiltų pagal svorį).
  8. Ką apvyniojame, sutepame aliejumi.
  9. Paspauskite turniketą ir užvyniokite jį ant mūsų ekspromto.
  10. Varškę sutepkite kiaušiniu, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  11. Kepame keptuvę 160 laipsnių temperatūroje. Laikas priklauso nuo gaminio dydžio: nuo ketvirčio valandos iki 30 minučių
  12. Paruoštą duoną iškepkite su cukraus pudra ir maltais riešutais.
  13. Kvepiantis ir skanus desertas yra paruoštas!

Skanaus 🙂

https://tunahouse.ru/lt/zharenye-blyuda/desert-v-prage-iz-testa-cheshskii-trdelnik-poshagovyi-recept-s/

Add a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *