1. Pusryčiai
Klasikinė avižinė košė su uogomis
– Avižos, šviežios uogos, chia sėklos, medus.
Pyragėlis su avokadu ir lašiša
– Skrudinta duona, avokadas, rūkyta lašiša, minkštai virtas kiaušinis, rukola.
Jogurto ir vaisių dubenėlis
– Natūralus graikiškas jogurtas, sezono vaisiai, riešutai, medus.
2. Pietūs
Ceasar salotos su vištiena
– Grilinta vištiena, romėnų salotos, parmezanas, traškios duonos skrebučiai, Ceasar padažas.
Veganiškas bolas su bolivinėmis balandomis
– Bolivinė balanda, avokadas, kepti daržovių juostelės, hummusas, sezamo sėklos.
Kepta jautienos nugarinė su grilintomis daržovėmis
– Sultinga jautienos nugarinė, cukinija, paprika, baklažanas, morkos.
3. Užkandžiai
Sveikas vaisių kokteilis
– Bananas, špinatai, migdolų pienas, šaldytos uogos, chia sėklos.
Kepinti riešutai su džiovintais vaisiais
– Migdolai, graikiniai riešutai, džiovinti abrikosai ir razinos.
Guacamole su traškučiais
– Avokadų užtepas su namuose pagamintais kukurūzų traškučiais.
4. Vakarienė
Grill vištiena su pesto padažu ir bulvių koše
– Vištienos krūtinėlė, pesto padažas, bulvių košė su sviestu, šparagai.
Pasta su krevetėmis ir pomidorų padažu
– Makaronai, keptos krevetės, česnakinis pomidorų padažas, šviežias bazilikas.
Vegetariškas daržovių karis su ryžiais
– Kokosų pieno ir pomidorų pagrindo karis su saldžiąja bulve, žirneliais, cukinija, basmati ryžiai.
5. Desertai
Šokoladinis lava pyragaitis
– Tirštas šokoladinis pyragas su skysta šokolado širdimi.
Cheesecake su braškių padažu
– Kreminis varškės pyragas, braškių padažas.
Vaisių salotos su medumi ir mėtomis
– Švieži vaisiai: melionas, arbūzas, ananasas, mėtų lapeliai, medus.