24, Spa 2024
Cezario salotos su vištiena – pačios skaniausios
Šaltinis INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 300 gramų vištienos krūtinėlės (2 gabalėlių) 1 gūželė romaninių salotų (didesnė, arba kitokių tvirtų salotų) 4 riekelės šviesios duonos (tinka čiabata, forminė ar kt.) 30 gramų kietojo sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Grand Reserve) šiek tiek alyvuogių aliejaus pagal skonį prieskonių vištienai šiek tiek druskos…
17, Spa 2024
Soti vištienos ir moliūgų sriuba
Šaltinis INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 6 1 litras vandens 600 gramų moliūgų (paprasto lietuviško) 400 gramų vištienos filė 200 mililitrų grietinėlės (ar kokosų pieno) 2 vienetai svogūnų 1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio) 1 vienetas morkų (didesnės) 2 šaukštai aliejaus 3 skiltelės česnako 2 vienetai lauro lapų pagal skonį pipirų pagal skonį…
17, Spa 2024
Greita smidrų užkandėlė su pesto
INGREDIENTAI: 300 gramų smidrų 200 gramų sluoksniuotos tešlos pagal poreikį pesto padažo Aptepimui: 1 vienetas kiaušinių Pabarstymui: pagal poreikį sezamo sėklų PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min. 1.Smidrų kotus nulaužti. Į puodą pilti vandenį, sudėti smidrus ir apvirti 2 – 3 min., išgriebti kiaurasamčiu ir perlieti šaltu vandeniu, jog…
17, Spa 2024
Vištienos krūtinėlė orkaitėje su pomidorais ir feta
Šaltinis INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 2 2vienetai vištienos filė 500 gramų vyšninių pomidorų 150 gramų fetos sūrio 2 šaukšteliai prieskonių vištienai 3 skiltelės česnako 0.5 šaukštelio druskos 0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų pagal poreikį alyvuogių aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min. 1.Orkaitę įkaitinti iki 220 C laipsnių (kaitinimas iš viršaus…