777 FRANKLIN ST, SAN FRANCISCO

10.00AM - 06.00PM MONDAY TO FRIDAY

FOLLOW US:

DROP US A EMAIL:

compayname@mail.com

ANY QUESTIONS? CALL US:

+91 123-456-780/+00 987-654-321

17, Spa 2024
Greita smidrų užkandėlė su pesto

INGREDIENTAI:

300 gramųsmidrų
200 gramųsluoksniuotos tešlos
pagal poreikįpesto padažo
Aptepimui:
1 vienetaskiaušinių
Pabarstymui:
pagal poreikįsezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

1.Smidrų kotus nulaužti. Į puodą pilti vandenį, sudėti smidrus ir apvirti 2 – 3 min., išgriebti kiaurasamčiu ir perlieti šaltu vandeniu, jog išliktų traškūs.
2.Orkaitę įkaitinti iki 200º C temperatūros (kaitinimas – viršus+apačia, be vėjelio).
3.Šaldytą sluoksniuotą tešlą aptepti su pesto padažu ir supjaustyti plonomis juostelėmis.
4.Kiekvieną smidrą apsukti su sluoksniuotos tešlos juostelėmis.
5.Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti. Paruoštus smidrus aptepti kiaušinio plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis.
6.Suktinukus sudėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
7.Kepti įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 15-20 min., kol tešla pakils ir gražiai apskrus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Related Posts

Soti vištienos ir moliūgų sriuba

Šaltinis INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 6 1 litras vandens 600 gramų moliūgų (paprasto lietuviško) 400 gramų vištienos filė 200 mililitrų grietinėlės…

Cezario salotos su vištiena – pačios skaniausios

Šaltinis INGREDIENTAI: Porcijų skaičius: 4 300 gramų vištienos krūtinėlės (2 gabalėlių) 1 gūželė romaninių salotų (didesnė, arba kitokių tvirtų salotų)…