Tyrimo tikslas gali būti formuluojamas įvairiai, priklausomai nuo to, ką norite išsiaiškinti. Štai keli galimi tyrimo tikslai, susiję su kopūstiene:
- Maistinė vertė: Ištirti kopūstienės maistinę sudėtį, įskaitant vitaminų, mineralų, skaidulų ir antioksidantų kiekį, ir jų poveikį sveikatai.
- Sveikatos nauda: Nustatyti kopūstienės vartojimo poveikį tam tikroms sveikatos būklėms, tokioms kaip virškinimo sutrikimai, svorio kontrolė ar uždegiminės ligos.
- Vėžio prevencija: Analizuoti kopūstienės komponentų, tokių kaip sulforafanas, poveikį vėžio ląstelių augimui ir prevencijai.
- Suvartojimo įpročiai: Ištirti, kaip dažnai ir kokiu būdu kopūstienė vartojama įvairiose kultūrose ir kaip tai gali paveikti bendrą sveikatą.